Facilitati si servicii

a) Servicii de cazare la nivel de clasificare trei stele, conform certificatului de clasificare eliberat de Ministerul Turismului. Comercializarea serviciilor de cazare se realizeaza prin receptia hotelului sau prin intermediul agentiilor de turism cu care societatea a incheiat contracte de colaborare.

b) Servicii de alimentatie publica:
- Servirea unor meniuri turistice care sa ilustreze bogatia bucatariei traditionale romanesti, dar si a bucatariei internationale
- Pregatirea si servirea unor meniuri speciale pentru turistii aflati la tratament si incadrarea acestora in alocatiile de masa stabilite (diete stabilite in functie de recomandarile medicului balnear)

c) Servicii de tratament balnear - fizioterapeut oferite prin intermediul medicului balneolog - angajat al societatii, in incinta bazei de tratament din cadrul Hotelului "Select". De acest serviciu beneficiaza urmatoarea categorie de turisti:

  • turisti care contracteaza serviciul "Bilet tratament in Olanesti" (sejur de 18 zile)
  • turisti care solicita tratament balnear si fizioterapeut, prin intermediul agentiilor sau direct la receptie
  • orice persoana fizica - chiar si localnic - care solicita efectuare de tratament fizioterapeut

d) Servicii de agrement si relaxare
In cadrul Hotelului "Select", clientii pot  beneficia de servicii de agrement si relaxare, la standarde de calitate ridicate. Piscina este astfel amenajata, incat sa ofere potentialului client toate facilitatile necesare: sezlonguri, prosoape, umbrele de soare, minibar, cabine dusuri si vestiare.

e) Servicii cu caracter ocazional
Hotelul "Select" furnizeaza, de asemenea, la cererea clientului, servicii de organizare de zile aniversare, petreceri pe diverse teme, punand la dispozitia acestuia sala de mese, cu posibilitatea alegerii meniului dintr-o gama larga de oferte, in functie de preferinte si tematica evenimentului.

Acest tip de servicii sunt furnizate pe baza de comanda, cu cel putin 10 zile inainte de data desfasurarii evenimentului, asigurandu-se astfel intervalul necesar planificarii si coordonarii actiunii si furnizarea unor servicii de o calitate ireprosabila.

Book now

Rezervati acum printr-un clic aici sau, alternativ, prin:
Telefon: +40.250 775352 , +40.250 775 340 , +40.740 154 393
Fax: +40.250 775352
Trimite o cerere de rezervare la: office@hotel-select-olanesti.ro

UE Guvernul Fonduri UE

Investim Ón viitorul tau!
Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala.

Info Regio logo

Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati http://www.fonduri-ue.ro

InfoRegio logo

www.inforegio.ro

Continutul acestui site nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei.